Saturday, March 10, 2007

När jag blir grå, när jag faller orkar du för två...


När idag blir igår, Kommer Du att älska mig ändå?



Varför hymla, varför spela upp något som inte finns. Jag mår riktigt dåligt just nu. Det går inte att komma ifrån och det verkar inte finnas något att göra åt det. Just nu finns väl bara en sanning och det är att tiden läker alla sår, men varför ska alla klockor gå så jäkla sakta.

Allt är så jäkla overkligt. Jag har fortfarande inte förstått att detta händer mig. Mornar när jag vaknar, kvällar när jag ska sova, dagar då jag planera kvällens middag, kväller när jag gör i ordning mitt koffeinfria kaffe, ja, hela tiden får jag påminna mig själv att jag numera är ensam. Att det inte finns någon som väcker en mitt i natten för att hon drömmer.

Thursday, March 08, 2007

En bra kväll med bitter eftersmak

Är fortfarande bland det häftigaste man kan göra men när kvällen slutar i moll så känns det bittert. Givetvis så pratarr jag om mitt besök på Emirate Stadium i går kväll och arsenals Champions Leaugemöte med PSV. Förutom att man också ska få bollen i mål så såg allt så bra ut fram till den 83e minuten. Skit skit, men fotboll går ut på att göra mål o lyckas man inte med det så kanske man inte förtjänar att ta sig vidare.






I tisdags kväll var det konsert på King's Collage student union. Borlänges stolthet spelade. Stolthet o stolthet. Näst efter Mando Diao så är väl Borlänge HC den största exportvaran från denna lilla kommun. Skitbra var det i alla fall. Riktigt bra! Nya skivan skulle jag verkligen tipsa om. Många väldigt bra spår.

Har lagt upp en film från konserten på YouTube

Låten heter Ochracy

Länk till dikter

Länken till min sida med de dikter som jag har lagt in nedan är:

www.wantedlovetobe.blogspot.com

Titta in. Det är vackert


Monday, March 05, 2007

En vän diktar

Skönhet bjuder synen på, styrd mot dig och

tanken min den återgår. Alltid nära

är den tiden, underbar, som vi hade

och gör mig ledsen.

Avsmak skänker blicken dig, förd mitt håll och

minnet kämpar förgäves. Allt för nära

är den tiden, fruktansvärd, som vi hade

och gläds din framtid




Jag önskar att jag kunde hata dig

Men bilden,

Av dig där inne,

Är värd allt lidande




I alla fyra rum

Tar du upp plats

Du har flyttat

Men lämnat dig själv

Då ångest och panik tar över

Trivs du som bäst

Mitt hjärta saknar dig

Trots att du ständigt bor här

I alla fyra rum

Snälla, försvinn



Oförmögen jag

Du sorgen dela vill med någon nära vän,

men oförmögen jag, mitt hjärta läker än.

När känslor studsar, dör, från annars livfull kropp

man lusten tappar snart; ett enda litet hopp.

Din framtid andas frisk, så fortsätt, snälla, gå

Själv långsamt stannar jag, min sjukdom ingen få.



Mer dikter finns på hans blogg men givetvis har jag slarvat bort adressen. Lovar att lägga upp den så fort som möjligt.

Jag har istället lagt upp en länk till en annan väns blogg. Kolla upp den. Herr Harry bloggar om det som gör livet värt att leva; religon, konst, Anthony and the Johnssons, Peter Tidaholm och Arsenal

Han har också länkat till en MySpacesida. Eftersom det är världens fulaste artist som sjunger en av de vackraste sångerna som skrivits,med den vackraste rösten i världen så måste jag också få länka till denna sida.

You are my sister

Fan vad jag längtar till den 2:a juni!!!! Se till att ta er dit!!! När jag av en slump fick reda på att de skulle spela i Dalhalla, Dalarna så rös jag säkert, av bara tanke på att höra hans röst på den arenan, under en hel minut! Jag ryser när jag skriver detta och jag kommer säkert gråta mig igenom hela konserten! Shit vad det kommer bli häftigt!


I morgon är en stor dag!!! en viktigt dag som jag absolut inte får slarva bort! en jättemöjlighet som jag kommer berätta mer om senare. Men, alla, håll tummarna för mig i morgon eftermiddag, för om det kommer gå vägen så har min yrkeskarriär startat med ett kanonskott!