Monday, January 15, 2007

Efter grupparbeten, tentastress, jul, mellandagar....

tentastress, nyår, tentastress och tentavecka så har nu den första helt lediga helgen i mannaminne precis passerat. Jag kan, på en måndagskväll, säga att arbetsveckan börjar i morgon eftersom jag under denna termin endast går tre dagar i veckan. Vi kommer att läsa tre kurser under våren i stället för de tre som vi läste i höstas. Tanken är dock att vi ska försöka börja på det projekt som för mig kommer att motsvara en D-uppsats. Mer om detta senare.

Jul- och nyårsveckorna har, i alla fall mentalt, tagits upp av det som kulminerade förra veckan. Fyra tentor på fyra dagar tar på en både fysiskt och psykiskt. Fysiskt för att man får blåsor i höger handen där man håller pennan och psykist för att man efter den fjärde och sista tentan på torsdagskvällen endast klarade av att dricka två pints. Något som också resulterade i en bakfylla på fredagsmorgonen...

Helgen har varit väldigt lugn och skön. Fredagskvällen innebar ett restaurangbesök på en sushi restaurang på Brewer Street i Soho. Bra och billigt. Det bästa med kvällen var kanske att vi hittade tre andra sushirestauranger på samma gata. Bra att veta för framtiden.

I går fyllde min Roomie Anna lastgammal. Hon blev 26 år, fy fan!
Grattis Gumman!