Thursday, October 26, 2006

vart läste ni det först...

Såg att Skitbladet hade en artikel om Doves reklamfilm. Kom ihåg vart ni läste det först.

Köpte i dag tidningen "The Big Issue", Londons motsvarighet till Situation Stockholm. I tidningen hade de en jobbannons angående ett halvtidsjobb för samma tidning. Så nu har jag skickat in en ansökan. Får hoppas på det bästa. Verkar verkligen vara ett intressant jobb, med bra tider och bra betalt.

Wednesday, October 25, 2006

Internet hemma

Onsdag och London visar upp sina allra bästa sida. Regn och tunga gråa moln. Men men det är inte så blött eller kallt i tunnelbanan så man klarar sig ganska bra ändå. Skolan börjar på allvar ta mer och mer tid, och i ärlighetens namn så är det ganska tufft att gå till jobbet fredag och lördag. Kan inte säga att arbetet är mer fysiskt påfrestande än något annat köksjobb jag har haft men det är mentalt jobbigt. Får se hur länge jag orkar jobba kvar. Dock är det väldigt bra betalt och det gör att man med gott samvete kan unna sig lite extra de dagar man är ledig (dvs söndagar).

Igår hade vi en lektion i Advertising Management. Intressant ämne och kunnig lärare. Han tipsade om denna reklamfilm från Dove. En mycket snygg reklam film med ett ännu bättre budskap. Även om Dove med denna film skaffa goodwill åt företaget så tycker jag att det skapar ett väldigt intressant inlägg i debatten.