Sunday, October 01, 2006

En avslappnad söndag

Har liksom förra helgen jobbat både fredag och lördag. I fredags jobbade jag en dubbel (förmiddags och eftermiddagsskifts, ca 16 timmar) och igår, lördag, jobbade jag kväll. Eftersom jag går i skolan mån-tors och har sagt att jag kan jobba tre skift i veckan så är det ganska så skönt att gör bort två av dem på en och samma dag.
Under en normal vecka har jag 18 timmar som är lärarledda och 24 timmar på jobbet. Ca 42 timmar per vecka som är schemalagt med andra ord. Känns rätt ok att jobba tre skift i veckan. Arbetet är ganska så tufft och det är högt tempo men jag känner nog mest av det för att jag är ovan och inte för att restaurangen på något sätt är tuffare än något annat stället. Dock är det fruktansvärt varmt och svettigt. Jag dricker ca 4 liter vatten per skift men är andå uttorkad när jag kommer hem. Ska tilllägas att det inte finns någon dusch så man är lagom svettig och äcklig när man ska ta sig hem.

Sitter återigen på mitt nyfunna favoritcafe i Notting Hill. Jättemysigt med sköna soffor och billigt/gott kaffe. Vi väntar fortfarande på att teknikern från BT ska komma ut och kolla på vårat uttag för att se om vi kan få en hemtelefon. Utan fast telefon inget internet..

Mina problem med min kära bank har tagit en ny vändning. Eller om man ska vara riktigt ärlig så har det egentligen aldrig varit några problem eftersom jag faktiskt varit ens i närhetan av att vara kund hos dem. Detta för att BANKJÄVELN har lyckats slarva bort mina ansökningspapper!!!! Det ska tilläggas att jag för en gångs skull inte har något med detta att göra. Jag har skött min del perfekt. Och som jag berättat förrut, inget bankkort ingen telefon. Inte heller någon lön eftersom min första redan har betalats ut till mitt icke existerande bankkonto.... Ja ja. vi får se när det ordnar sig. Kanske ska vara nöjd om det är klart vid jul.