Monday, September 18, 2006

en dag i skolan.


Som jag nämnde tidigare så har jag idag varit i skolan för första gången. Trodde inte att jag skulle vara nervös men blev det i morse. Allt har dock gått väldigt bra och jag har fått bra vibbar för året under hela dagen.

Jag har inte skrivit så mycket på sistonde och det beror på att grannens trådlösa närverk har blivit mindre pålitligt. Rätt kul att man kan bli förbannad när der inte funkar. Vi ska fixa eget men det tar tid eftersom vi först måste ha en hemtelefon innan vi kan fixa bredbandet. Och när vi ringer telefonbolaget så kan de inte hitta ett tidigare abonnemang för våran lägenhet vilket gör att de måste skicka ut en ingenjör för att kolla....STRUL!

Exakt samma strul som det har varit med att skaffa ett mobilabonnemang. För att skaffa ett abonnemang så måste man först fixa en bankkonto och för att fixa ett bankkonto så måste man ha papper från skolan samt ansöka om ett papper från banken på Internet. När man väl hat fått pappret från banken så får man ta det med till banken så att de kan ta en kopia på ens pass och be en vänta ytterligare fem till tio arbetsdagar. Svårt att förstå! Då förstår ni hur Jä*la det är att fixa.

Bifogar också ett biologiskt underverk. Hittade dessa två när jag städade på bakgården i söndags. Det vill säga innan jag gick till puben för att se ARSENAL utklassa United.

Westminster Business School

Forsta dagen i skolan!


Sa har langt har allt vara valdigt bra. Allt det administrativa har funkat snabbt och smidigt och lararna verkar bra.

Jag skrev, "allt har varit bra sa har langt". Nu sitter jag pa en datorgenomgang som man borde fa betalt for att narvara. Ska forsoka smita sa fort det bara gar. Nivan pa genomgangen skulle kunna jamforas med alla pro-data kurser fast pa ett frammade sprak. Det ska ocksa tillaggas att eftersom jag ar lika fantastisk med att hantera en dator som jag fantastisk med mina fotbollsfotter sa behover jag inte vara har.....

Sunday, September 17, 2006