Thursday, November 30, 2006

ok, men någonstans måste man dra en gräns....

Kolla denna länk

Glömde säga...

...att vi har fått värme igen. Det hela gick faktiskt väldigt fort. Boilern gick sönder på torsdagen och var fixad igen tisdagen efter. Väldigt fort med andra ord.

Julen närmar sig

Massor i skolan, halv mycket jobb och kvällar som bara rinner förbi. Det känns väldigt väldigt väldigt konstigt att det i morgon redan är december. Årets sista månad startar dock med en väldigt viktig dag.. Oskars-dagen. Min namnsdag.

Har denna vecka haft lite problem med min hälsa. Är konstant trött. Misstänker att det hör ihop med att skolan i tisdagsförmiddag hade sin peak. Jag har nog den sista tiden gått på lite lånade krafter. Nu har det dock lugnat ner sig lite, vilket känns riktigt skönt. Mina tentor ligger efter jul så för att jag ska kunna njuta lite av mitt jullov så ska jag försöka göra så mycket av mitt tentaplugg innan jag åker hem. Ska försöka, vore skönt om jag han det. Tror dock att det ska gå bra. Eftersom skolsystemet här är annorlunda, och istället för att ha en tenta var femte vecka så har man alla (i mitt fall, fyra stycken) tentor under en vecka. Veckan kommer givetvis bli väldigt tuff men jag tror ändå att denna långa inlärningsperiod är positiv för det ämne som jag läser. Man får längre tid till att smälta allt det nya och slipper all korvstoppning.

Var ett tag sedan jag la upp några bilder. Tänkte bryta trenden med en bild på mina roomies..