Monday, September 11, 2006

9/11

Har spenderat största delen av dagen med att försöka fixa till alla praktiska detaljer som kommer med en studier i utlandet. Har som alla andra utlandsstuderande svenskar problem med CSN. Verkar som att denna underbara svenska myndigt har beslutsångest. Det börjar bli lite knappt om tid nu men jag kan bara hoppas att de kan ta ett beslut som möjligt.

Var i Chelsea idag för att leta upp min gamla arbetsgivares nya restaurang. Givetvis tog det fasligt lång tid i fasligt mycket solsken. Givetvis så har också restaurangen stängt på måndagar. Något jag kom på i samma sekund som jag såg restaurangen.... Surt men det blev en skön promenad i det vackra höst vädret.


Ska tillbaka till jobbet i morgon. Ska bli intressant. Hoppas att det kommer kännas bra.

Märkte att det var extra bevakning på stan i dag. Även i utkanten där jag vistades var det extra många poliser ute. Ska inte säga att jag kände mig speciellt hotad. Laddade ner Loose Change idag. Handlar om de som panerade attacken för fem år sedan kanske inte bar turban utan mörka kostymer. Mycket tänkvärd film, även om det som med allt annat går att göra mycket på datorn.

Sunday, September 10, 2006

Söndag 10.9

En söndag som spenderades på Spitalfields Market och i vardagsrummets soffa. Vädret i London har varit alldeles alldeles för bra. Värmen gör en helt helt seg och orkeslös.

Under gårdagskvällen provjobbade jag på the Avenue. Det gick bra och jag ska tillbaka på tisdagmorgon. Kommer troligtvis jobba tre skifts i veckan. Det betyder ca 24 timmar i veckan. Jag kommer nog också kunna lägga mina skift så att det passar med skolan. Väldigt väldigt bra. Bra betalt är det också. Känns skönt att vara tillbaka i Londons restaurangvärld. Andra frågan man är " are u doing drugs??" ( nej mamma, inte orora sig nu. Det gör jag inte) Känns skönt att det är som man minns det.

I morgon hoppas jag att det ska komma papper från banken. Skulle vara väldigt skönt att kunna få fixa ett konto och en mobiltelefon.