Tuesday, February 27, 2007

Så är man då på allvar halvgubbe

Jo det är faktiskt sant. I går blev man 25. Vet inte riktigt om det är så stor skillnad mot att vara 24. Kanske är man lite visare, lite klokare och kanske lite vuxnare men jag vet i fan. Tveksamt.

Gårdagen spenderades på museum, kaffeer, lunchställen, hos doktorn o hos akupunkturaren(?). Var en trevlig dag. Bra väder, fina museum och gott kaffe. På kvällen hade mina kära vänner bokat bord på en väldigt mysig restaurang i Soho. En bra dag avslutades också jättebra.

Monday, February 26, 2007

Sunday, February 25, 2007

Festen börjar så sakta ebba ut.

Har varit en trevlig tillställning. En väldig blandning av människor. Alla bjöd in sina vänner och som alltid är det kul att träffa nytt folk.

Känner mig dock riktigt riktigt sliten. Höstens långdragna förkylning sitter fortfarande i och vill inte riktigt ge med sig. Att det har varit en riktigt tuff vecka för mig o resten av huset hälper givetvis inte till. Känner att jag behöver vila. Känner att jag behöver få sova ut o bli frisk. På måndag har jag bokat in en akupunkturtid. Efter det femte besöket hos skolans läkare så tyckte han att jag skulle söka någon alternativ vård. Så nu blir det ett besök med nåldoktorn på måndag.