Thursday, September 28, 2006

En riktig vecka i skolan

första riktiga veckan i skolan är avklarad. Känns riktigt bra. Har också hunnit med att byta kurs. Faktiskt inget så märkvärdigt och beslutet är inte så drastiskt. Jag har bytt från Marketing Management till Marketing Communication. Skillnaden kan är att MC mer går ut på att kunna förmedla budskapet till kunderna genom olika annonser och dyl. medan MM mer handlar om hur man drar upp de stora riktlinjerna innan kampanjerna startar. Har läst kanske mycket av det som ingår i MM redan tidigare så det känns som ett ganska självklart bytte.

Ber om ursäkt att det tar sådan lång tid mellan inläggen. Vår kära granne har beslutat att lägga ner sitt oskyddade nätverk. Sitter nu på ett väldigt mycket mysigt kafe med trådlöst internet i Notting Hill och skriver detta inlägg. Det kan förklara inläggets bristande kvalitén.

Har fortfarande inte fått mitt kära bankkort från min kära engelska bank. Man skulle utan problem kunna använda den engelska bankerna som ett livs levande exempel på hur man inte ska behandla sina kunder. Det är helt osannorlikt hur extremt dåliga de är.

Monday, September 25, 2006

Höstförkylning

Första riktiga dagen i skolan och givetvis så har man lyckas dra på sig en förkylning. Fredagen och lördagens arbetspass har satt sina spår genom förkylning och huvudverk. Misstänker också viss feber. Hade idag ett seminarie innan lunch och en sen föreläsning på eftermiddagen.Planen i går kväll var att försöka sitta och läsa mellan lektionerna. Kände inte riktigt att jag var i form för det så jag åkte hem mellan lektionerna istället. Ett klokt beslut även om det tog en timme pga en massa tåg- och bussbyten. Att åka försenad tunnelbana med feber är inte att rekommendera.